Kinderkapper Aalsmeer

Kinderkapper in Aalsmeer

Bij de kinderkapper in Aalsmeer zorgen we ervoor dat uw kinderen zich compleet op hun gemak voelen. Het is namelijk belangrijk dat ook zij met veel plezier naar de kapper gaan! Het hele gezin is bij ons van harte welkom, ons enthousiaste team van specialisten staat voor u klaar.

Wij bieden diverse behandelingen aan voor kinderen, en dat tegen erg voordelige prijzen. De exacte prijzen vindt u op onze website. Uiteraard nemen we ook uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken, of het nu om uw kapsel gaat of dat van uw kinderen. Wij zijn op de hoogte van de laatste knip- en verftechnieken en kunnen deze zorgvuldig toepassen. Ook denken wij graag met u mee over een passende oplossing. Laat ons dus gerust weten wat uw ideeën zijn. We kunnen u dan advies op maat geven over een coupe of kleur die het beste biju past.Kinderkapper Aalsmeer

Enthousiasme, gezelligheid en vakkundigheid staan centraal bij de kinderkapper in Aalsmeer. Wij hebben een prettige service hoog in het vaandel staan en vinden het dan ook belangrijk dat u zich prettig voelt in de salon. Wilt u bij ons langskomen? Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Zonder afspraak

Bij de kinderkapper in Aalsmeer hoeft u geen afspraak te maken. U kunt gewoon binnenlopen op een moment dat het u uitkomt. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje in onze stoel? Dan kunt u natuurlijk altijd even een afspraak maken. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

   Contact         Prijslijst