Kapsalon Uithoorn

U bent op zoek naar een kapsalon in de regio Uithoorn?

Wij van Get the Look heten u van harte welkom in onze kapsalon nabij Uithoorn. U wenst dat uw haar op een professionele manier wordt verzorgd? Geen zorgen, wij weten maar al te goed hoe belangrijk het is dat uw kapsel de juiste behandeling krijgt. Omdat wij onze producten met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld bent u verzekerd van een goede behandeling. Uw haar én hoofdhuid worden hierdoor niet belast wat voor u wel zo prettig is.

U zult in onze verfproducten geen ammonia vinden waardoor dit geen irritaties kan geven aan uw haar en hoofdhuid. Wel zo prettig om te weten dat u zorgeloos uw haar kunt laten verven. Ons team van gediplomeerde medewerkers staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar.

Kapsalon Uithoorn

U kunt rekenen op professioneel advies

Tevens is het mogelijk om advies in te winnen van onze medewerkers, samen een goede kleur kiezen bijvoorbeeld. Nadat u behandeld bent is het uiteraard mogelijk om uw kapsel te stylen, wij werken uitsluitend met de productenlijn van L’Oréal. Dit zal een verzorgend effect hebben op uw haar, dat gaat glanzen en een flinke boost krijgt!

Wij zijn gevestigd in het mooie Aalsmeer en u kunt zonder afspraak onze salon binnenlopen. Het kan wel eens voorkomen dat onze stoelen bezet zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat u onder het genot van een kop koffie kunt wachten. Mocht u liever direct een afspraak willen maken of graag meer informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Graag tot ziens bij de kapsalon nabij Uithoorn!

   Contact         Prijslijst