Kapsalon Hoofddorp

Uw kapsalon nabij Hoofddorp

Het behandelen van uw haar dient goed te gebeuren. Wij van Get the Look begrijpen dit maar al te goed! Ons team van gekwalificeerde medewerkers staat graag voor u klaar. Uw kapsel zal met goede zorg worden behandeld. Wenst u graag dat uw haar wordt gewassen, geknipt, geverfd of wellicht alleen opgestoken wordt? Ons team heeft alle expertise in huis om dit voor u te realiseren. Loop dus gerust eens binnen bij onze kapsalon nabij Hoofddorp!

Wij zijn gevestigd in het mooie Aalsmeer waar u hartelijk welkom bent. Wenst u advies te krijgen alvorens u een behandeling ondergaat bij ons? Geen probleem, onze haarstylisten zijn allemaal op de hoogte van de laatste trends en kunnen u passend advies geven. Het is wel zo prettig wanneer er met u wordt meegedacht!

Kapsalon Hoofddorp

Ervaar zelf onze prettige service

Met de grootste zorg gaan wij aan de slag met uw kapsel. Wenst u alleen dat de puntjes geknipt worden, of wilt u graag een geheel nieuw kapsel? Wij van Get the Look staan graag voor u klaar. Wij werken uitsluitend met producten die verzorgend zijn voor uw haar én hoofdhuid.  U als klant zijnde zal een bezoek aan onze kapsalon nabij Hoofddorp als aangenaam ervaren.

Mocht u graag meer informatie willen ontvangen omtrent onze diensten of producten, neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Uiteraard kunt u ook bij ons binnenlopen om advies in te winnen.

   Contact         Prijslijst