Kapsalon Amstelveen

Welkom bij Hairstudio Get The Look, uw Kapsalon nabij Amstelveen

U bent toe aan een nieuw kapsel, een andere haarkleur, of een mooi bruidskapsel voor uw bruiloft? Dan bent u bij Hairstudio Get The Look, de kapsalon in Amstelveen, aan het juiste adres. Kom gerust eens langs om kennis te maken met onze vakkundige hairstylisten. Maak een afspraak met ons en laat weten wat uw wensen zijn. Niet alleen voor een nieuwe coupe bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor een andere haarkleur kunnen we u goed adviseren. We werken alleen met de beste producten van L’Oréal Professionnel. Door uw wensen aan ons door te geven kunnen we samen bekijken of deze wel geschikt zijn voor u, we kijken bijvoorbeeld naar uw gezichtsvorm, maar ook naar uw uitstraling. Niet iedere haarkleur is voor iedereen geschikt. Daarom adviseren we u graag als u van plan bent om uw haren te verven.

Kapsalon Amstelveen

Iedereen is welkom bij ons

Onze kapsalon te Amstelveen is niet alleen voor dames, ook heren en kinderen willen we graag uitnodigen om eens bij ons op de stoel plaats te nemen. Onze vakkundige hairstylisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tot snel!

Wij van Hairstudio Get The Look heten u van harte harte welkom in onze kapsalon in Amstelveen. Hier bent u verzekerd van een goede verzorging van uw haar, onze professionals gaan met grote vakkundigheid aan de slag. Mocht u meer informatie willen ontvangen omtrent onze diensten, neemt u dan telefonisch contact op of kom gezellig langs.

   Contact         Prijslijst