Kapper Uithoorn

Welkom bij uw kapper nabij Uithoorn

Ons team van Get the Look heet u van harte welkom in de salon! Bij de kapper nabij Uithoorn kunt u zorgeloos uw haren laten verzorgen. Van het knippen tot aan het opsteken van het haar, maar óók het verven van uw kapsel kunt u zorgeloos aan ons overlaten.

Onze zorg voor uw haar is hoog waardoor wij uitsluitend werken met hoogwaardige producten. Uw haar zal immers goed worden verzorgd door een team van gekwalificeerde medewerkers. Wenst u graag een behandeling te ondergaan met uw haar, echter bent u er nog niet over uit wat u wilt met uw kapsel? Laat het over aan een van onze haarstylisten! Zij zullen u deskundig advies op maat geven, pas wanneer u hiermee instemt zal het realiteit worden.

Bij Get the Look bent u welkom

Get the LoKapper Uithoornok maakt het mogelijk dat u zonder afspraak binnen kunt lopen. Wel is het aan te raden om een afspraak te maken, hiermee bent u verzekerd van een plaats op een van onze stoelen. Onze producten zijn gesorteerd met hoge zorg. Dit zal dan ook verzorgend zijn voor uw haar en hoofdhuid. Het stylen van uw haar zal dan ook gebeuren met de producten van L’Oréal Professional. Ook de verf is met zorg samengesteld, hierin zit geen ammonia waardoor het niet schadelijk is voor uw haar.

Mocht u graag meer willen weten omtrent onze service, neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers.  Tot ziens bij uw kapper nabij Uithoorn.

   Contact         Prijslijst