Kapper Aalsmeer

Kapper in Aalsmeer

Bent u op zoek naar een kapper in Aalsmeer waar u zonder afspraak kunt binnenlopen? Loop dan eens binnen bij Hairstudio Get The Look. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Heeft u zin in een compleet nieuwe look? Bijvoorbeeld een nieuw kleurtje of wilt u graag uw haren eens opsteken? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat deze worden gerealiseerd. Ons team van vakkundige haarstylisten staat voor u klaar en zorgt ervoor dat u de salon met een grote glimlach verlaat.

Hoogwaardige producten

Bij de kapper in Aalsmeer wordt enkel gebruik gemaakt van professionele kappersproducten. Zo hebben wij een ruim assortiment haarverzorgingsproducten van het merk L’Oreal. Deze producten worden met name gebruikt bij kleur- en styling behandelingen en zorgen voor de ultieme glans! Daarnaast zijn de producten niet schadelijk voor uw haar en hoofdhuid.

Voor het hele gezin

Natuurlijk kunnen ook de heren bij ons terecht, wij zijn een kapsalon voor het hele gezin. Wij kunnen wassen, knippen, föhnen en natuurlijk zij en nek scheren. Neemt u ook uw kinderen mee? Dan zorgen wij ervoor dat ze zich op hun gemak voelen zodat een bezoek aan de kapper ook voor hen een leuk uitje wordt!

Heeft u vragen over eeKapper Aalsmeern specifieke behandeling? Of wilt u een afspraak maken omdat u graag op een specifieke dag bij ons langs wilt komen? Dan kunt u ons bellen via 0297 325 671 of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen. Graag tot snel bij de kapper in Aalsmeer!

   Contact         Prijslijst