Amoniavrij kleuring Aalsmeer

Amoniavrije kleuring in Aalsmeer

Wilt u uw haren verven zonder deze te beschadigen? Dan kunt u kiezen voor een amoniavrije kleuring. Deze bieden wij aan in Aalsmeer, bij Hairstudio Get The Look. Met deze behandeling geniet u langer van de kleur en zult u merken dat uw haar prettiger aanvoelt.

WaaroAmoniavrij kleuring Aalsmeerm?

Bij al onze verfbehandelingen in Aalsmeer maken we gebruik van amoniavrije kleuringen. Dit is beter voor het haar, de hoofdhuid en natuurlijk het milieu. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw haar duidelijk gezonder aanvoelt en geeft het een duurzaam resultaat. U geniet dus nog langer van de intensieve kleuren.

Onze behandelingen

Wij bieden diverse behandelingen aan, evenals diverse combinaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een duo behandeling. Dit bestaat uit het wassen, knippen, föhnen en verven van het haar in twee kleuren. U kunt ook kiezen voor een herstelbehandeling of het bijwerken van de uitgroei. In onze prijslijst ziet u allemaal sterretjes, dit houdt in dat het een amoniavrije kleuring is. Woont u in Aalsmeer of omstreken? Kom dan ook eens bij ons langs en verwen uzelf met een prachtig, nieuw kapsel. Natuurlijk kunnen ook heren en kinderen bij ons terecht voor diverse behandelingen. Wij zijn een kapsalon voor het hele gezin!

Wilt u een afspraak maken voor een amoniavrije kleuring in Aalsmeer? Dan kunt u ons bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Het maken van een afspraak is niet noodzakelijk. U kunt ook bij ons binnenlopen op een moment dat u het beste schikt.

   Contact         Prijslij